It’s time to drink Champagne and dance on the table

Voor jouw 21 diner bouwen wij jouw eetkamer (nou eigenlijk die van je ouders!) om tot een sfeervol klein restaurant. Compleet met tafels en stoelen. De dinertafel kunnen wij indekken met bijvoorbeeld mooi wit tafellinnen, glaswerk en servies naar keuze. Met een fancy decoratie, sfeervolle verlichting, kaarsjes en verse bloemen maken wij het geheel helemaal af. Dit doen wij natuurlijk met jou samen. Jij bent de regisseur van het geheel en wij bedenken en helpen jou met alles wat jij wilt. Op deze manier creëren wij samen een prachtig 21 diner dat volledig is afgestemd op jouw wensen!

Van Foodsensatie tot inspiratie

Het is heel populair om een 21 diner in een bepaald thema te geven. Denk bijvoorbeeld aan een bepaald land, zoals Italië. Hier hoort natuurlijk een mooi glas Italiaanse bubbels bij in combinatie met de lekkerste antipasti’s op tafel. Of wil jij liever de Bohemian Ibiza kant op? De gehele styling van jouw feestje in een thema met mooie bloemen, kaarsen, een passende persoonlijke uitnodiging, menukaart, naamkaartjes, muziek en/of entertainment. Wij denken graag met jou mee. Want alles kan!

Daar krijg jj toch trek van?

Bekijk collage

Wij hebben alvast een aantal ideeën voor jou op een rijtje gezet!

  • Een 4-gangen of 5-gangen diner, welk thema heb je zelf in gedachten?

  • In de tuin je 21 diner vieren? Met een mooie stretchtent die we voor je neerzetten met uiteraard een volledig passende aankleding in en om de tuin.

  • Misschien wil je een echte bar binnen of buiten plaatsen met je eigen bartender of cocktailshaker.

  • Is je huis niet de beste plek en zoek je een fantastische locatie? Wij hebben perfecte locaties in petto.

  • Je kan het zo gek niet bedenken. Alles kan en alles is bespreekbaar.

  • Wat dacht je van een polaroid of wegwerpcamera om alles goed vast te leggen?

Wij helpen je graag, zodat jij jouw beste feestje kan organiseren voor jouw vriendinnen.

Neem contact op