21 diner thema: welke kies jij?

In de categorie verjaardagen is een 21 diner toch wel een hele speciale. Je wordt officieel volwassen. Dé reden voor een fantastisch feest waar jij en je vriendinnen nog maanden over zullen napraten. Sla die kaas en worst dus maar over, het is tijd om écht uit te pakken!

Een 21 diner geef je natuurlijk geheel in stijl. Niets is te gek. De enige vraag die je jezelf moeten stellen is: welk 21 thema kies ik? Je kunt vast wel wat hulp gebruiken. Laten wij nou net pro zijn op dat gebied! Kies bijvoorbeeld uit:


Bohemian 21 diner – Boho party

Laidback, romantisch, vrolijk en het leukst: alles mag! Hou jij van de bohemian Ibiza stijl, dan is dit iets voor jou. Een boho party is het leukste in de buitenlucht. Dus lekker de tuin in met z’n allen. Zet een tent neer, lichtjes, lampionnen, dromenvangers en wat kleden. En dan lekker eten aan een lange tafel! Zie jij het al voor je?

21 diner thema bohemian


Spaans 21 diner – Fiësta!

Tapas en sangria, daar begint iedereen toch van te juichen. En een sharing dinner met je vriendinnen is natuurlijk supergezellig! Wanneer je de smaak te pakken hebt kunnen jullie je zelfs nog in een flamenco jurk hijsen en een salsa dansje doen.

Een Spaans 21 diner is perfect voor wie vooral een gezellige avond wil hebben zonder heel veel voorbereiding. Koop bijvoorbeeld een deel van de hapjes kant-en-klaar. Zeker na een paar sangria proeft niemand dat 😉

21 diner spaans


Italiaans 21 diner – La vita è bella

Een goede diner party begint met uitstekend eten. Dan zit je met een Italiaans thema natuurlijk gebakken. Want Italianen weten wat het goede leven is!

Begin je al te watertanden als je denkt aan een lekker stukje focaccia met een goede olijfolie, pasta-pesto en een overvloed aan Italiaanse wijnen? En dan hebben we het nog niet eens over die fluweelzachte panna cotta gehad… Do we need to say more?

21 diner italiaans


Chic 21 diner – dress to impress

Onder het mom van volwassen worden is het organiseren van een chic diner natuurlijk een steengoed idee. Zo eentje waarbij jij en je gasten als echte grown-ups worden behandeld. Een rode loper, lakeien die voor je klaar staan, jij en al je vriendinnen gehesen in jullie mooiste jurken,.. Klinken maar, die glazen champagne!

21 diner thema


The Great Gatsby 21 diner – Welcome Mrs. Fitzgerald

Een 21 diner thema met veel glitter & glam! Wil je over de top? Geef dan een onvergetelijk ‘The Great Gatsby’ party. Als je de films of het boek kent weet je meteen wat we bedoelen. A Little Party Never Killed Nobody.

Alles wat goud is en glimt mag niet aan jouw feest ontbreken. Koop bijvoorbeeld ouderwets champagne coupes voor een fancy uitstraling en linten voor de versiering. Tip van ons: maak het niet te moeilijk. Het thema heeft al genoeg klasse, dus overcompenseer dat niet met 10 gangen. Zonde van je avond, je moet er tenslotte zelf ook van genieten 😉

21 diner great gatsby

Met een 21 thema kun je het dus zo gek maken als je wilt. Van boho tot Spaans. Kan je wel een beetje hulp gebruiken bij jouw 21 diner? We’ve got your back!