Een onvergetelijke avond met je maten

Voor jouw 21 diner bouwen we jouw eetkamer (nou eigenlijk die van jouw ouders!) om tot een sfeervol klein restaurant. Compleet met tafels en stoelen. De dinertafel kunnen we indekken met bijvoorbeeld mooi wit tafellinnen, glaswerk en servies naar keuze. Met toffe decoratie en niet al te veel getut, maar wel heel erg sfeervol. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. De chef bereidt bijvoorbeeld jullie overheerlijke steak vanuit de keuken en ondertussen zorgen wij ervoor dat het jou en jouw maten aan niks ontbreekt voor een onvergetelijke avond.

Van idee naar diner

Hoe gek wil jij het hebben? Met DJ, jazzband, bar, live barbecue of zelfs animatie? Jij bedenkt het, wij regelen het voor jou.

Van steak tot sigaren!

Bekijk collage

Maar wij hebben nog veel meer ideeën voor jou!

  • Wil jij liever een 4-gangen of 5-gangen diner?

  • Jouw 21 diner liever in de tuin maar weet jij niet wat de weergoden in petto hebben? Denk dan aan een mooie stretchtent.

  • Of wil jij een echte bar binnen of buiten plaatsen met een bartender of cocktailshaker achter de bar?

  • Is jouw huis niet de beste plek en zoek je een fantastische locatie?

  • Je kan het zo gek niet bedenken. Alles kan en alles is bespreekbaar. Wij helpen jouw graag, zodat jij je beste feestje kan organiseren voor jouw vrienden

  • Wat dacht je van hostessen bij het ontvangst of in de bediening geheel in een passende stijl gekleed? Wij helpen je graag, zodat jij je beste feestje kan organiseren voor je maten!

Neem contact op